• Σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια, καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και μακροπρόθεσμη αξία σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διασφάλισης, φορολογικών υπηρεσιών, συμβουλευτικών υπηρεσιών, και υπηρεσιών χρηματοοικονομικών συμβούλων και υποστήριξης συναλλαγών, με πέραν των 300.000 εργαζομένων σε περισσότερες από 150 χώρες.

Οι γνώσεις και οι ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης προς τις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες διεθνώς.

Ο σκοπός μας – η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου – αποτελεί το θεμέλιο της εταιρικής μας κουλτούρας. Στην ΕΥ, ενισχύουμε τους ανθρώπους μας, εξοπλίζοντάς τους με τις απαραίτητες δεξιότητες και τον κατάλληλο τρόπο σκέψης, έτσι ώστε να μπορούν να ελιχθούν, να γίνουν οι ηγέτες μετασχηματισμού που χρειάζεται ο κόσμος, να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία που να είναι τo ίδιο μοναδική όσο και οι ίδιοι, και να δημιουργήσουν τη δική τους εξαιρετική εμπειρία στην ΕΥ.

Καθοδηγούμενοι από τις αξίες μας- ακεραιότητα, συνεργασία, ενεργητικότητα και θάρρος ηγεσίας – πράττοντας το σωστό και χτίζοντας σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια, διαμορφώνουμε τη νέα μας στρατηγική ώστε να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας και να προσφέρουμε μακροπρόθεσμη αξία σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο. Καθοδηγούμε κυβερνήσεις εν μέσω κρίσεων ρευστότητας, υποστηρίζουμε τους πρωτοπόρους των ψηφιακών τεχνολογιών στη μάχη κατά της προστασίας δεδομένων, ξεκλειδώνουμε νέες ιατρικές θεραπείες μέσω της ανάλυσης δεδομένων, και διεξάγουμε ελέγχους υψίστης ποιότητας, για να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις επιχειρήσεις. Ανά το παγκόσμιο, συνεργαζόμαστε με περισσότερους πελάτες, σε περισσότερα μέρη, βοηθώντας τους να επιλύσουν ένα μεγαλύτερο εύρος από τις πιεστικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Πιστεύουμε ότι ένας καλύτερος εργασιακός κόσμος είναι αυτός στον οποίο η οικονομική ανάπτυξη είναι βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς. Εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, επενδύοντας τόσο στους ανθρώπους μας, όσο και στην καινοτομία. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε, τόσο με τους πελάτες μας, όσο και με άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία μας, για να επιτύχουμε τον σκοπό μας και να προκαλέσουμε θετικές αλλαγές.

Η ΕΥ λειτουργεί στην Κύπρο περισσότερα από 80 χρόνια και αριθμεί σήμερα περισσότερα από 600 άτομα. Κατέχει κορυφαία θέση στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών και είναι η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον τομέα της. Λειτουργεί ως έμπιστος συνεργάτης και ελεγκτής για ένα ευρύ φάσμα πελατών, από ιδιώτες και νέες ή αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, δημόσιες εταιρείες και μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς. Δραστηριοποιείται μέσω των γραφείων της σε Λευκωσία και Λεμεσό και είναι μέρος της περιοχής του CESA που περιλαμβάνει την Κεντρική, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία και αποτελείται από 31 χώρες. Στο πλαίσιο της δομής αυτής, η ΕΥ Κύπρου έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της ΕΥ και τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις νέες ευκαιρίες στην περιοχή αλλά και να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας σε μια ευρύτερη γεωγραφική έκταση.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ey.com/cy

Λευκωσία Jean Nouvel Tower, Λεωφ. Στασίνου 6 , 1060 Λευκωσία, Κύπρος, Τ.Θ. 21656, 1511 Λευκωσία, Κύπρος Τηλ: +357 22 209 999, Φαξ: +357 22 209 996/7/8, Αγίας Ελένης 36, Κτήριο Γαλαξίας, Β Πτέρυγα, Γραφείο 602, 1061, Λευκωσία, Τηλ: +357 22 669 699, Φαξ: +357 22 669 650

Λεμεσός Ernst & Young House, Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 27-29, Μέσα Γειτονιά, 4003 Λεμεσός, Κύπρος, Τ.Θ. 50123, 3601 Λεμεσός, Κύπρος, Τηλ: +357 25 209 999, Φαξ: +357 25 209 996/7/8