Ένα 7χρονο αγοράκι δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μετά από άλλη μία τραγωδία που γράφτηκε στην άσφαλτο σήμερα το απόγευμα και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάτο 43χρονου.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στην πολυσύχναστη οδό Αμπελακίων στη Γερμασόγεια, όταν ο 43χρονος Dmitry Polishchuk από τη Ρωσία οδηγούσε μοτοσικλέτα (τρίτροχη) μεγάλου κυβισμού με επιβάτη στο πίσω μέρος 7χρονο αγοράκι.

Σε κάποιο σημείο η μοτοσικλέτα παρέκλινε της πορείας της, χτύπησε σε περιτοίχισμα και ακολούθως ανατράπηκε.

Όπως ανάφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή του θανατηφόρου, ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς, από την ανατροπή της μοτοσιλκέτας τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο 43χρονος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 7χρονου, ο κ. Καφάς σημείωσε πως “το παιδάκι παλεύει για τη ζωή του με τη βοήθεια των θεράποντων ιατρών και ευχόμαστε τα καλύτερα”.

 

 

 

Ερωτηθείς εάν επιτρέπεται να κυκλοφορεί αυτού του είδους μοτοσικλέτας, είπε: “Η μοτοσικλέτα είναι τρίτροχη, είναι εγγεγραμμένη στη Δημοκρατία. Επιτρέπεται η κυκλοφορία της, αλλά κάτω από κάποιους όρους και με ειδική άδεια κατηγορίας για το όχημα αυτό.”

Σε ερώτηση αν υπήρχε ταχύτητα ο κ. Καφάς δήλωσε: “Από την όλη σκηνή δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο, αλλά αυτό θα εξακριβωθεί με τις εξετάσεις που έχουν αρχίσει στη σκηνή και θα συνεχίσουν μετέπειτα πιο εξιδεικευμένα.

 

 

 

 

 

Δεν φορούσαν κράνος

Οι δύο επιβαίνοντες δεν έφεραν προστατευτικό κράνος και κατά την ανατροπή της μοτοσικλέτας, έπεσαν και οι δύο στην άσφαλτο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους και τον μετέπειτα θάνατο του 43χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 7χρονος είναι γειτονάκι του 43χρονου και μαζί έκαναν βόλτες στην περιοχή του δυστυχήματος. Αυτό που εξετάζεται από την Αστυνομία, είναι εάν ο 43χρονος είχε πάρει άδεια από τους γονείς του 7χρονου για τη βόλτα με την τρίτροχη μοτοσικλέτα.