Ακίνητα ιδανικά για εξοχικές κατοικίες, για ιδιοκατοίκηση αλλά και επένδυση, διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε Πάφο, Λάρνακα και Λευκωσία.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει ευρεία γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Διώροφη ανεξάρτητη οικία 181 τ.μ. Αργάκα, Παφος. Κωδικός Ακινήτου: PIR344 Ενδεικτική τιμή €291.000

Ανεξάρτητη οικία τριών υπνοδωματίων στην κοινότητα Αργάκας. Το ακίνητο βρίσκεται στο συγκρότημα ‘Argaka Sea View Villas’, επί της οδού Χίου. Στο ισόγειο υπάρχει κουζίνα, σαλόνι και αποχωρητήριο ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το ένα με en-suite. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, πισίνα και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης.

Μονοκατοικία 185 τ.μ. Θελέτρα, Παφος. Κωδικός Ακινήτου: PIR437 Ενδεικτική τιμή €257.250

Το ακίνητο είναι οικία ενός ορόφου με υπόγειο. Αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό και τρία υπνοδωμάτια. Εξωτερικά, υπάρχει αυλή, βεράντες, και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης.

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 50 τ.μ. Πεγεια, Πάφος. Κωδικός Ακινήτου: PIR402 Ενδεικτική τιμή €54.600

Το διαμέρισμα βρίσκεται στα κτηριακό συγκρότημα ‘SUPERIOR 27’, στο BLOCK B, επί της οδού Ισαάκ & Σολωμού αρ. 5. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, αποχωρητήριο με μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και καλυμμένες βεράντες. Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων 105 τ.μ. Πέγεια, Πάφος. Κωδικός Ακινήτου: PIR119 Ενδεικτική τιμή €147.000

Το ακίνητο βρίσκεται στο κτηριακό συγκρότημα ‘PYROMASHI B’, στο BLOCK B, στον πρώτο όροφο, επί της οδού στην Αγίου Λαυρεντίου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας, και κουζίνας, κυρίως αποχωρητήριο με μπάνιο, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με en-suite) και δύο καλυμμένες βεράντες. Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο υπόγειο και μιας αποθήκης.

Δύο ημιτελείς ημιανεξάρτητες οικίες 271,50 τ.μ. (έκαστη) Κίτι, Λάρνακα. Κωδικός Ακινήτου: PIR310 Ενδεικτική τιμή €384.300

Τα ακίνητα βρίσκονται στην κοινότητα Κιτίου επί της οδού Κουρίου. Η κάθε οικία στο ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, και αποχωρητήριο ενώ ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το κυρίως με en-suite, χώρο γραφείου και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, καλυμμένη βεράντα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Ανεξάρτητη οικία 603 τ.μ. Μαρώνι, Λάρνακα. Κωδικός Ακινήτου: PIR320 Ενδεικτική τιμή €497.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μαρωνίου με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια, το κυρίως με en-suite, σοφίτα, και ημιυπόγειο (εσωτερικοί χώροι 315 τ.μ.). Υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα πυρανίχνευσης και συναγερμού. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένη βεράντα (182 τ.μ.) και μεγάλος κήπος. Εμβαδόν γης 1,338 τ.μ.

Διώροφη ημιτελής οικία 108 τ.μ.Τάλα, Πάφος. Κωδικός Ακινήτου: PIR228 Ενδεικτική τιμή €143.000

Το ακίνητο είναι ημιτελές και αποτελεί μέρος του συγκροτήματος κατοικιών ‘Mesomerena Sunset Villas II’. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα και σαλόνι ενώ ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το ένα με en-suite. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

Πέντε ημιτελείς κατοικίες και μια ολοκληρωμένη, Πέρα Ορεινής, Λευκωσία. Κωδικός Ακινήτου: PIR399&400 Ενδεικτική τιμή €724.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Πέρα Ορεινής περίπου 18 χιλιόμετρα από τη Λευκωσία. Κάθε σπίτι έχει σχεδιαστεί στο δικό του οικόπεδο. Η κατασκευή ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια. Καλύπτεται από όλες τις απαραίτητες αρχές για την παροχή νερού, ηλεκτρισμού και τις τηλεπικοινωνίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank στο https://www.astrobank.com/properties

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873