Περπατάς στον δρόμο να πας στη δουλειά ή στο μάθημά σου. Συνθήματα στους τοίχους υβριστικά κατά της Ελλάδας, αφίσες που στοχοποιούν τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας, πορείες υπέρ των <<μεταναστών>> (εγκαθέτων του Ερντογάν). Όπως, φαίνεται ο αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε όσοι πιστεύουμε στα ιδανικά του Έθνους και της Πατρίδος, είναι καθημερινός και συνεχής. Μια ολόκληρη προπαγάνδα στημένη από τα ΜΜΕ, τις κυβερνήσεις, αριστερές οργανώσεις, μκο και από τη λεγόμενη ελίτ της τηλεόρασης (δημοσιογράφοι, πανελίστες, ηθοποιοί, τραγουδιστές) στοχοποιεί εδώ και χρόνια όσους μιλούν και αγωνίζονται για το Έθνος και την Πατρίδα μας. Από το σύστημα εξουσίας του ψευτορωμαίικου καθεστώτος των τελευταίων ετών μπορείς να λες ό,τι θες, αρκεί να μην μιλάς για Ελλάδα και Ορθοδοξία. Μπορείς να είσαι αριστερός, δεξιός, φιλελεύθερος, κεντρώος, υπέρ των γκέι πράιντ. Δεν επιτρέπεται όμως, σύμφωνα με αυτούς, να είσαι κατά της πολιτικής τους ορθότητας. Αν είσαι κατά της λαθρομετανάστευσης, αγωνίζεσαι για την ελληνικότητα της Κύπρου , πηγαίνεις Εκκλησία, θεωρείς ότι η έκτρωση είναι αφαίρεση ζωής, τότε για όλους αυτούς τους (ψευτο)<<δημοκράτες>> πρέπει να τεθείς στο περιθώριο. 

Οι καιροί απαιτούν συστράτευση, μαζική οργάνωση και αποφασιστική κινητοποίηση όλων των νέων, οι οποίοι διψούν για Έθνος, Ελευθερία, Ορθοδοξία. Έχουμε ύψιστο καθήκον να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στους προγόνους μας, αλλά και ανεκπλήρωτο χρέος να αγωνιστούμε για τις διωκόμενες Αξίες και τα πολεμούμενα Ιδανικά του Ελληνισμού κόντρα στην παγκοσμιοποίηση, τον αθεϊσμό, τον εθνομηδενισμό και σε κάθε διεθνιστική απειλή, η οποία ελλοχεύει, για να αφανίσει την Εθνική μας υπόσταση και την Χριστιανική μας Πίστη. 

Ευτυχώς όμως πλέον στη νεολαία υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα επιστροφής στην Παράδοση, στην αγάπη για την Πατρίδα και συμμετοχής σε αγώνες κατά του συστήματος.

Όλοι μαζί στην Αντεπίθεση, στην Αντίσταση, στον Αγώνα, για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας από τα σκυλιά της προδοσίας και της απιστίας!

Ήρθε η ώρα να ξαναφέρουμε στο επίκεντρο τη ζωής μας και της Ελληνικής μας Ψυχής το τρίπτυχο που σημάδεψε την πολυχιλιετή Ιστορία του Έθνους μας: ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !

*Οικονομολόγος , MSc Φοιτητής στις Διεθνείς Σχάσεις, τη Στρατηγική και την Ασφάλεια, Γραμματέας ΝΕΔΗΚ Λεμεσού