Tο ΕΒΕ Πάφου χαιρετίζει την απόφαση της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών ημερομηνίας 13 Ιουλίου 2021 στην προσφυγή που κατέθεσε η ERNST AND YOUNG CYPRUSLTD – SALFO and Associates S.A.Engineering & Management Consultants – MARNET SA εναντίον της Αναθέτουσας Αρχής, δηλαδή το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρίνα Πάφου: Φτου και από την αρχή

Με βάση την ανακοίνωση απορρίπτεται ομόφωνα η προσφυγή και επικύρωση της προσβαλλόμενης απόφασης χωρίς οποιαδήποτε άλλη διαταγή. 

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο της Συνδυαστικής ανάπτυξης Μαρίνας και Υποδομής Υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή Πότιμα στην Κισσόνεργα, το Υφυπουργείο Τουρισμού προέβηκε σε διεθνή διαγωνισμό με τίτλο «Competition for the provision of services for a comprehensive feasibility study of a combined marine development (marina and infrastructure that can accommodate cruise ships) in Kissonerga area, Pafos». 

Ως εκ τούτου, με βάση και τις πιο πάνω εξελίξεις είναι θέμα ημερών να συγκληθεί εκ νέου το Συμβούλιο Προσφορών για κατακύρωση στον επιτυχόντα προσφοροδότη ο οποίος θα ξεκινήσει την πιο πάνω μελέτη της οποίας τα αποτελέσματα και ευρήματα θα αναμένουμε με αγωνία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΒΕ Πάφου. 

Οι εξελίξεις είναι θετικές και το ΕΒΕ Πάφου θα παρακολουθεί στενά τις διεργασίες και τα χρονοδιαγράμματα για τα έργα υποδομής και εκεί και όπου κρίνεται σκόπιμο θα γίνονται οι ανάλογες παρεμβάσεις για το κοινό καλό και προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.