Ολοκληρώθηκε  η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου λοχαγού Ξάνθου Κυριάκου, ο οποίος έχασε χθες την ζωή του λίγο πριν την έναρξη στρατιωτικής άσκησης.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής την οποία διενήργησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθόδοξος, ο άτυχος 33χρονος φέρει βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων λόγω πτώσης εξ ύψους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Υπενθυμίζεται πως το μοιραίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας προγραμματισμένης στρατιωτικής άσκηση στην περιοχή της Τροοδίτισσας. Ο λοχαγός στην προσπάθεια του να κατέβει και να φτάσει σε μεταλλική πλατφόρμα, κόπηκε το σχοινί που κρατούσε και κατέληξε σε γκρεμό βάθους περισσότερων των 50 μέτρων.

Να σημειωθεί πως η κηδεία του άτυχου 33χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στην μια το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοσμά Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο. Επίσης αύριο στο Υπουργικό Συμβούλιο θα αποφασιστεί εάν η κηδεία θα είναι δημόσια δαπάνη.