Με το πρώτο φως της ημέρας επανάρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου Γιάννη Φλουρή ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ελλείπει από τις 2/12/2020 από την οικία του στο χωριό Κοιλάνι.

Στις έρευνες, με επικεφαλή τον υπεύθυνο υπαίθρου Λεμεσού, συμβάλουν μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Πλατρών, Λάνιας, Επισκοπής, Πάχνας, Πισσουρίου και του ΤΑΕ Λεμεσού αλλά και μέλη της πολιτικής Άμυνας.

Την ίδια ώρα, για τον εντοπισμό του 37χρονου, συμβάλουν με τη χρήση ανιχνευτικών σκύλων μέλη του κλάδου αλλά και drones για τον εντοπισμό του. Οι έρευνες διακόπηκαν το απόγευμα λόγω βροχόπτωσης.

Ο Φλουρή περιγράφεται ως ύψους 1.70μμ., περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά. Φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Πηγή: philenews