Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Άγιος Τύχωνας – Σκαρίνου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 9:30 το πρωί και θα διακόπτονται στις 3 το απόγευμα κάθε μέρας. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εργασίες θα διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 8 το πρωί και συνεχίζσουν μέχρι τις 7.00μ.μ. κάθε μέρα, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 
Πηγή: philenews