Μέχρι την Παρασκευή θα παραταθεί η αγωνία της κυβέρνησης για το νομοσχέδιο για τις κρατικές εγγυήσεις ύψους €2 δισ. προς τις τράπεζες για να παραχωρήσουν δάνεια.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε η Ολομέλεια της Βουλής να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το απόγευμα αντί την Πέμπτη , έτσι ώστε τα κόμματα να έχουν επαρκή χρόνο για να εξετάσουν τόσο το νομοσχέδιο όσο και τις προτάσεις που ετοιμάζουν.
 
 
Στο μεταξύ αναβάλλεται η σημερινή τηλεδιάσκεψη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών με τον υπουργό Οικονομικών  Κωνσταντίνο Πετρίδη  και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κωνσταντίνο Ηροδότου, όπου που θα συζητούσαν το νομοσχέδιο για τις κρατικές εγγυήσεις. Η αναβολή έγινε μετά από αίτημα του ΑΚΕΛ το οποίο επεξεργάζεται προτάσεις για ενίσχυση της ρευστότητας την οποία θα διοχετεύσει το κράτος προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους αυτοεργοδοτούμενους. Το ΑΚΕΛ προτείνει, αντί  το κράτος να παραχωρήσει κρατικές εγγυήσεις προς τις τράπεζες, να προχωρήσει στην έκδοση ομολόγου για εσωτερικό δανεισμό. Περισσότερο χρόνο για περαιτέρω μελέτη του νομοσχέδιου ζήτησαν και άλλα κόμματα. Τελικά αποφασίστηκε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών να συνέλθει την Πέμπτη μέσω τηλεδιάσκεψης και η Ολομέλεια να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.