Σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο στον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς. Το ευτύχημα είναι ότι δεδομένης της σφοδρότητας της σύγκρουσης και της κατάστασης στην οποία περιήλθαν τα οχήματα, οι επιβαίνοντες σε αυτά την γλύτωσαν με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, αφού σημειώθηκαν μόνο τραυματισμοί που δεν θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
 
Η μετωπική των δύο οχημάτων σημειώθηκε σε σημείο του δρόμου μεταξύ Γιόλου και Μηλιού, στην τοποθεσία «Αμμάτιν», υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία. Στο ένα αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαινε οικογένεια Ρώσων επισκεπτών, ενώ στο δεύτερο Κύπριοι. Στο σημείο του ατυχήματος εκτελούνται έργα οδοποιίας, είναι ωστόσο ακόμη άγνωστο αν αυτό το γεγονός είχε σχέση με την σύγκρουση των οχημάτων.
 
 
Στο μέρος έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό επιβατών, καθώς και ασθενοφόρα από το Νοσοκομείο Πόλης, που μετέφεραν τους τραυματίες για περίθαλψη. Ευτυχώς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εξετάσεις των γιατρών, η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχίες.
 
Στην ευρύτερη περιοχή επικράτησε για αρκετή ώρα πανδαιμόνιο, τόσο λόγω αυτού καθ’ αυτού του τροχαίου, όσο και λόγω της ανησυχητικής εικόνας που εισέπρατταν οι διερχόμενοι, πολλοί εκ των οποίων στάθμευαν φοβούμενοι για τα χειρότερα.