Σε δυο περιπτώσεις τις τελευταίες μέρες διασταυρώθηκα με την αυτοκινητοπομπή του Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Κολοκασίδης:

“Σταμάτησε η τροχαία κίνηση για να περάσει και μάλιστα πέρασαν όλα τα αυτοκίνητα της πομπής με κόκκινο. Και στις δύο περιπτώσεις έτρεχαν ιλιγγιωδώς θέτοντας σε κίνδυνο άλλους διερχόμενους. Η πομπή αποτελούνταν από 5-6 οχήματα πολυτελείας και ένα αριθμό μοτοσικλετιστών που έτρεχαν και αυτοί μανιωδώς.

Το όλο θέαμα θυμίζει τρίτον κόσμο όπου ο ηγέτης της Πολιτείας έχει αποξενωθεί από τον λαό και κυκλοφορεί μέσα στους πολίτες μόνο με την ασφάλεια του. Ως εδώ το πράγμα θα ήταν απλά καταγέλαστο. Δεν είναι όμως. Αυτή η περιφρόνηση προς τους νόμους και κανονισμούς φέρνει στην επιφάνεια μια άλλη πραγματικότητα. Έχει χαθεί κάθε αίσθηση συστολής. Ο ΠτΔ και τα υπόλοιπα παιδιά του κομματικού σωλήνα έχουν απωλέσει το μέτρο και ζουν σε ένα δικό τους κόσμο προνομίων και κατάχρησης δικαιωμάτων.

Αυτά ως πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα τα πράττω. Ούτε θα ανέχομαι τέτοια αδιάντροπη παράβαση των νόμων της Πολιτείας.”