Όλα τα ενδεχόμενα, από το ατύχημα μέχρι και την εγκληματική ενέργεια, με τις τελευταίες ενδείξεις να οδηγούν στο δεύτερο ενδεχόμενο, εξετάζει η Αστυνομίασχετικά με το απανθρακωμένο πτώμα, που βρέθηκε σήμερα στο πίσω μέρος οχήματος.

Πρόκειται για απανθρακωμένο πτώμα αγνώστων στοιχείων, που εντοπίστηκε εντός οχήματος και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο Παρασκευή αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στο Νεκροτομείο του ΓΝ Λευκωσίας, λόγω και της κατάστασης της σορού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εκτιμάται πως το πτώμα ανήκει σε 60χρονο που εργάζεται στη Λεμεσό και διατηρεί κατοικία στην Νατά. Ο 60χρονος φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να αναχώρησε από τη Νατά νωρίς το πρωί, ακολουθώντας το δρόμο Νατάς – Αναρίτας για να καταλήξει στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού μετέβη άντρας ο οποίος θέλησε να δώσει πληροφορίες σχετικά με το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σήμερα στο πίσω μέρος οχήματος.

Ο άντρας φέρεται να ανέφερε στους ανακριτές ότι γνωρίζει το πρόσωπο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο καθώς είναι φιλικό πρόσωπο και συνεργάτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο πίσω κάθισμα εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα

Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια του «Φ» στην Πάφο Ντόρα Χριστοδούλου, αναπάντητα παραμένουν ακόμη επισήμως τα ερωτήματα σχετικά με την τραγωδία που αποκαλύφθηκε με το πρώτο φως της ημέρας σε περιοχή μεταξύ Κουκλιών και Αναρίτας στην επαρχία Πάφου, σε κοντινή απόσταση από το ΚΕΝ Πάφου, κατά την οποία ένα απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο μέρος.

Η αποκάλυψη της τραγωδίας έγινε λίγα λεπτά μετά τις έξι το πρωί, όταν στην Αστυνομία, λήφθηκαν πληροφορίες από πολίτες για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε σημείο με ακακίες και άλλη βλάστηση σε αγροτικό σημείο στα όρια των Κουκλιών και της Αναρίτας. Η φωτιά κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στη σκηνή, διαπιστώνοντας ότι στο σημείο που μαίνονταν οι πύρινες φλόγες, βρισκόταν και ένα όχημα που είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι πυροσβέστες και αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εντός του οχήματος βρισκόταν ένα πτώμα, σε κατάσταση πλήρους απανθράκωσης, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις αρχές. Τόσο η κατάσταση του πτώματος, όσο και του οχήματος δεν επέτρεπε την αναγνώριση του θύματος ή στοιχείων που θα έδειχναν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Επί τόπου κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι έλαβαν δείγματα ιστών από τη σορό για να γίνουν οι απαραίτητες επιστημονικές εργαστηριακές αναλύσεις και εξετάσεις, προκειμένου να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ανθρώπου που βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι εξετάσεις συνεχίζονται ενώ στο έργο των ερευνών συνέδραμαν  και ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας ερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στο αστυνομικό σώμα.

Στις 7.00 το πρωί λήφθηκε στην Αστυνομία πληροφορία ότι στην τοποθεσία Δασούδι της Αναρίτας υπήρχε φωτιά. Από την επίσκεψη στη σκηνή και από τις πρώτες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ένα αυτοκίνητο εκαίγετο και είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Μέσα στο αυτοκίνητο, και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του χώρου των επιβατών εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα πτώμα.

Ωστόσο μετά τη διενέργεια της νεκροτομής θα διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.