Γνωστό εξαώροφο εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο έχει συμπεριληφθεί, προς πώληση, στα νέα ακινήτα που ανάρτησε η Gordian στην ιστοσελίδα της. Το εν λόγω ακίνητο προσφέρει πολλά επιχειρηματικά πλεονεκτήματα και υψηλή ετήσια απόδοση 5.4%. Πωλείται στην τιμή των €3,5 εκατ.

Συγκεκριμένα, το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή γωνιακή θέση στη Λεωφ. Στροβόλου ενώ είναι πολύ κοντά στη διασταύρωση της Λεωφ. Αθαλάσσας και Σταυρού. Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή. Ταυτόχρονα, προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη, στο πάρκο Πεδιαίου και στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο χώρο στάθμευσης 535 τ.μ. και κατάστημα / εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο και πρώτο όροφο με συνολική έκταση 850 τ.μ. Οι υπόλοιποι ορόφοι αποτελούνται από ξεχωριστές γραφειακές εγκαταστάσεις ενιαίας διαρρύθμισης. Οι πέντε ορόφοι είναι προσβάσιμοι μέσω ανελκυστήρα και προσφέρουν εμβαδόν 215 τ.μ. ο κάθε ένας.

Σημειώνεται ότι το κτήριο έχει ανακαινιστεί τον Ιούνιο του 2018 (επανασχεδιασμός εισόδου/χώρου υποδοχής, ανακαίνιση ανελκυστήρων, εγκατάσταση νέων ηλεκτρικών υποδομών και νέου συστήματος κλιματισμού).

Στο παρόν στάδιο, ολόκληρο το κτήριο ενοικιάζεται προσφέροντας ετήσια απόδοση εξαψήφιου ποσού.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://gogordian.com/