Μετά από δυόμισι περίπου μήνες περιορισμού, εργαζόμενοι και επιχειρήσεις ξεκινούν δειλά βήματα για να αποκαταστήσουν την κανονικότητά τους. Κυρίως για να ξαναβρούν το νήμα της εργασίας τους από εκεί που τις άφησαν και να αποκαταστήσουν μέρος του χαμένου τους εισοδήματος σε ένα αβέβαιο αύριο. Μετά το αρχικό σοκ, τα νοικοκυριά καταμετρούν τις οικονομικές τους ζημιές και αξιολογούν ξανά τις οικονομικές τους προτεραιότητες, αναφέρει ανακοίνωση.

Είναι, λοιπόν, ευκαιρία για έναν, “post-covid”, ανανεωμένο οικογενειακό προγραμματισμό, με λιγότερα έξοδα, καλύτερη κατανομή, οικονομία κλίμακας και αναζήτηση ευκαιριών στην αγορά για εξοικονόμηση που δεν θα αποβεί εις βάρος της ποιότητας.

Πολλές είναι οι επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στην κρίση με όμορφες πρωτοβουλίες την περίοδο που μέναμε σπίτι, αλλά, οι δράσεις που έχουν πραγματική χρησιμότητα για το μεσοπρόθεσμο μέλλον είναι ελάχιστες.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει το εξαιρετικό πρόγραμμα της Gan Direct με το οποίο συνδύασε τις ανάγκες της σημερινής οικογένειας και τον εορτασμό των 25 χρόνων από την ίδρυσή της. Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης στοχεύει στις χρηστικές και πρακτικές ανάγκες των σημερινών και παλαιότερων πελατών της εταιρείας και δίνει διέξοδο στο θέμα του οικογενειακού οικονομικού προγραμματισμού που είναι ζωτικής σημασίας στις συνθήκες που ζούμε.

Σύμφωνα με αυτό, περισσότεροι από 188.000 οδηγοί που έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί με την εταιρεία, έχουν αιτηθεί προσφορά ή έχουν συσταθεί στην εταιρεία, κερδίζουν 1000 βαθμούς που μπορούν να εξαργυρωθούν με έκπτωση σε διαδικτυακές αγορές προϊόντων της Gan Direct (πχ. ανανέωση συμβολαίου, νέο συμβόλαιο, αναβάθμιση συμβολαίου, ενοποίηση συμβολαίων), στην ήδη καλύτερη πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Το Πρόγραμμα της Gan Direct πλαισιώνεται από ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών στο οποίο μετέχουν περισσότεροι από 100 επιλεγμένοι επαγγελματίες της αγοράς που ειδικεύονται σε θέματα Υγείας, Περιουσίας και Αυτοκινήτου. Αριθμός που διαρκώς αυξάνεται με νέες συνεργασίες ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών.

Η προσφορά της Gan Direct δίνει στον καθένα την ευκαιρία να εμβαθύνει ή να ξαναδεί με άλλο μάτι όλο το σύνολο της ασφαλιστικής του κάλυψης, το δικό τους και της οικογένειάς τους, καθώς οι δυνατότητες εξοικονόμησης στα ασφαλιστικά προγράμματα της είναι τεράστιες: μπορούν να φτάσουν και το 50% εάν αθροιστούν όλες οι παράμετροι. Υπερβαίνοντας πολλά γραφειοκρατικά και διαχειριστικά κόστη των παραδοσιακών ασφαλειών, η Gan Direct δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εξασφαλίζουν την ανταγωνιστικότερη τιμή χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα ποιότητας υπηρεσιών, κάλυψης και εξυπηρέτησης. Δηλαδή να παίρνουν ποιοτικές υπηρεσίες εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ό,τι κι αν συμβεί.

Η ζωή θα είναι πάντα απρόβλεπτη. Μπορούμε όμως να κάνουμε τα σωστά βήματα για προγραμματισμό και «έξυπνη» εξοικονόμηση που θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε τα σκαμπανεβάσματα της διαδρομής. Ειδικά με ευκαιρίες όπως το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Gan Direct που, σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση ανασφάλειας κερδίζει το στοίχημα, το στοίχημα να είναι χρήσιμο στους πελάτες της, προσφέροντας πραγματικό όφελος.