Η Michael Kyprianou & Co LLC αναγνωρίζεται διεθνώς ως κορυφαία δικηγορική εταιρεία από το Legal 500
 
Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η δικηγορική εταιρεία Michael Kyprianou & Co LLC αναγνωρίστηκε και φέτος από την έγκριτη διεθνή έκδοση νομικών υπηρεσιών Legal 500.
 
Η Michael Kyprianou & Co LLC είχε την τιμή να τύχει αναγνώρισης σε σχέση με όλους τους τομείς υπηρεσιών που προσφέρει.
Επίσης, συνολικά 11 δικηγόροι της εταιρείας έχουν τύχει ονομαστικής αναγνώρισης για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Οι Μενέλαος Κυπριανού, Σάββας Σαββίδης και Μαρίνα Χατζησωτηρίου έχουν αναγνωρισθεί ως ‘Leading Lawyers’ στους τομείς τους. Οι Λάμπρος Σωτηρίου και Τώνια Αντωνίου έλαβαν ειδική αναγνώριση για τις εξαίρετες υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους στον τομέα του Εταιρικού Δικαίου και στον τομέα του Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοδοτήσεων (Banking and Finance Law) αντιστοίχως. Οι Ιωάννα Σολωμού, Έσμη Παλάς, Λορένα Χαραλάμπους και Κωνσταντίνα Ζαντήρα κατατάχθηκαν στην ιδιαίτερα τιμητική κατηγορία των ‘Rising Stars’ ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε για τις προοπτικές των νεότερων δικηγόρων της εταιρείας μας Κυριάκου Κωνσταντίνου και Άγη Χαραλάμπους.
 
Το Legal 500  αναγνώρισε επίσης τις υπηρεσίες που προσφέρει το δικαστηριακό τμήμα της εταιρείας μας στην Ελλάδα (με γραφεία στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Αυτό καθιστά την Michael Kyprianou and Co LLC ως τη μοναδική κυπριακή εταιρεία που αναγνωρίζεται από το Legal 500 για υπηρεσίες που προσφέρει εκτός συνόρων.
 
Η Michael Kyprianou & Co LLC εκφράζει την ευγνωμοσύνη της  στους δικηγόρους της για την πιο επιτυχία και να επαναλαμβάνει προς τους ντόπιους και ξένους πελάτες μας τη δέσμευση της ότι θα συνεχίσει να παρέχει προς αυτούς υπηρεσίες ποιότητας.