Στην διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Κέντρο Υγείας Πάχνας με επίσκεψη παιδιάτρου μια φορά την εβδομάδα,προχώρησε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), στο πλαίσιο της αποστολής του για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, ξεκινώντας από τις 8 Ιουνίου 2022, το Κέντρο Υγείας Πάχνας επισκέπτεται Παιδίατρος από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, τουλάχιστον 1 φορά την βδομάδα, ενώ αναλόγως της ζήτησης, ο αριθμός των επισκέψεων του γιατρού πιθανώς να αυξηθεί.

Το Κέντρο Υγείας Πάχνας ανήκει στο δίκτυο των 38 Κέντρων Υγείας του ΟΚΥπΥ,  βρίσκεται στη κοινότητα Πάχνας και προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους της περιοχής. Το Κέντρο είναι στελεχωμένο με δύο Γενικούς Ιατρούς και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το Κέντρο, λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 3.00 μ.μ., και προσφέρει νοσηλευτικές υπηρεσίες χωρίς διευθέτηση ραντεβού όπως αιμοληψία, αλλαγή πληγών, χορήγηση ενέσεων, εμβόλια, καρδιογράφημα και φαρμακείο.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθέτηση ραντεβού με τους ιατρούς που στελεχώνουν το Κέντρο Υγείας Πάχνας, οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 25816225 και στο 25816225, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ 7.30 π.μ. και 3.00 μ.μ., ή να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://shso.org.cy/health-centre/kentro-ygeias-pachnas/