Η Τράπεζα Κύπρου προβαίνει σε αναθεώρηση της «Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων.

Με ανακοίνωσή της, η Τράπεζα ενημερώνει το κοινό ότι η αναθεωρημένη δήλωση ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR) και του περί Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμο του 2018 (Ν.125(Ι)/2018).

Η δήλωση αφορά πελάτες ή δυνητικούς πελάτες της Τράπεζας Κύπρου, αντιπρόσωπους πελατών ή δυνητικών πελατών της, καθώς και δικαιούχους νομικών προσώπων πελατών ή δυνητικών πελατών της.

Το κοινό μπορεί να βρει την εν λόγω δήλωση και να ενημερωθεί για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, τα δικαιώματα και άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τη χρήση των δεδομένων του στην Τράπεζα Κύπρου, από την ιστοσελίδα της Τράπεζας (www.bankofcyprus.com.cy), τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης και τα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου.