Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε την Παρασκευή το πρωί το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου.
 
Η προειδοποίηση αφορά μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες, στις οποίες η ένταση της βροχής θα είναι μεταξύ 35 και 55 χιλιοστά την ώρα, ενώ πιθανό να σημειωθεί και χαλαζόπτωση.
 
Η κίτρινη προειδοποίηση ισχύει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δείτε πιο κάτω την πρόγνωση του καιρού.
 

 

 
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει την Κυριακή.
 
Σήµερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδες, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα νότια παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα
ορεινά.
 
To Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Από αργά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
 
Τη Δευτέρα θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.
 
Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί, πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Πηγή: philenews

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες