Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού κατέληξαν δύο Αστυνομικοί, μετά από περιστατικό με οδηγό ταξί. Του ζήτησαν να προβούν σε έλεγχο και αυτός τους χτύπησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:00 στην περιοχή της Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό. Περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού, σταμάτησε 53χρονο οδηγό ταξί για έλεγχο. Το ένα μέλος πλησίασε από την πλευρά του συνοδηγού και το άλλο από την πλευρά του οδηγού. Του ζήτησαν να σβήσει το όχημα του για να τον ελέγξουν και αντί αυτού ανέπτυξε ταχύτητα και με τον αριστερό πισινό τροχό κτύπησε τον ένα, ενώ παρασύρθηκε μαζί με το όχημα τον δεύτερο με αποτέλεσμα να τον εκσφενδονίσει στο πεζοδρόμιο και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αλλά το όχημα του ακινητοποιήθηκε αφού έχασε τον έλεγχο, κτύπησε στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκ πρώτης όψεως ο ένας φέρει τραύμα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός, που φαίνεται να είναι σοβαρά, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και υπέστη διάσειση.

Στο σημείο του περιστατικού έχουν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας όπου διεξάγουν εξετάσεις και έρευνα  για εντοπισμό του 53χρονου οδηγού ταξί και η σκηνή παραμένει για την ώρα αποκλεισμένη. Να σημειωθεί ότι από την σκηνή εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ένα μικρό πακέτο που περιείχε συσκευασίες με περίπου 6 γραμμάρια κοκαΐνης.