Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 30 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού, με θύμα άντρα ηλικίας 22 ετών, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών, που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Ravinder Singh, ημερομηνία γέννησης 03/02/1992, από την Ινδία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία άντρας ηλικίας 22 ετών, γύρω στις 3.30 ξημερώματα της Παρασκευής, 26 Αυγούστου, 2022, αφού ο ίδιος εξήλθε της κατοικίας του, που βρίσκεται σε περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχτηκε επίθεση από τον 30χρονο καταζητούμενο, ο οποίος με μαχαίρι, πιθανόν τύπου μπαλτά, τον τραυμάτισε στο δεξί του χέρι.

Ο 30χρονος καταζητούμενος, ο οποίος είναι συγκάτοικος του 22χρονου παραπονούμενου, εγκατέλειψε τη σκηνή. Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν, ο καταζητούμενος παραμένει παράνομα στη Δημοκρατία.

Ο 22χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.