Έφυγε σήμερα από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΑΚΕΛ Πάφου, Άγγελος Καζαντζής. Γεννήθηκε το 1940 στην Κισσόνεργα και συνέδεσε όλη του τη ζωή με το ΑΚΕΛ και τους αγώνες του Λαϊκού Κινήματος. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις  2.00 μ.μ  από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κισσόνεργα.

Ανακοίνωση του ΑΚΕΛ αναφέρει ότι ο Άγγελος Καζαντζής οργανώθηκε από πολύ νωρίς στο νεολαιίστικο κίνημα μέσα από τις γραμμές της μαθητικής οργάνωσης της ΠΕΟΜ, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων και της δράσης του συνελήφθηκε και φυλακίσθηκε από τους Άγγλους αποικιοκράτες το 1956. Το 1960 εντάσσεται στον έμμισθο μηχανισμό της ΕΔΟΝ Πάφου, της οποίας διετέλεσε Επαρχιακός Γραμματέας μέχρι και το 1976.

Υπηρέτησε  ως Επαγγελματικό Στέλεχος το ΑΚΕΛ, ενώ για χρόνια ήταν μέλος της Κεντρικής αλλά και της Επαρχιακής Επιτροπής του Κόμματος, υπηρετώντας το Λαϊκό Κίνημα από διάφορες θέσεις ευθύνης.  Προασπίστηκε τη δημοκρατία και την νομιμότητα κατά την περίοδο της παράνομης δράσης της ΕΟΚΑ Β΄ και συμμετείχε ενεργά στην αντίσταση κατά  του προδοτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974. Υπερασπίστηκε έμπρακτα την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας κατά την  διάρκεια της Τουρκικής Εισβολής.