Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα η κοινότητα των Κουκλιών. Μετά τα θετικά σχόλια που απέσπασε παγκύπρια η πρωτοβουλία να φροντίζει για τη δωρεάν σίτιση των ευπαθών ομάδων των κατοίκων της, η κοινότητα προχωρεί πλέον σε δύο άλλες ενέργειες για ανακούφιση των κατοίκων και για προστασία τους από τον ιό.
 
Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Κουκλιών, Μιχάλη Νικολάου, το Κοινοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης αποφάσισε να δρομολογήσει σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας τη διενέργεια ελέγχων για τον κορωνοιό σε όλο τον πληθυσμό της κοινότητας. Η σχετική δαπάνη θα αναληφθεί από την κοινοτική αρχή.
 
Αποφασίσθηκε επίσης, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της κοινοτικής αρχής, όπως επιχορηγηθεί κάθε φοιτητής των Κουκλιών με το ποσό των 600 ευρώ σε μια κίνηση βοήθειας των οικογενειών που σπουδάζουν παιδιά την περίοδο αυτή που οι πλείστες οικογένειες δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία.
 
«Οι φοιτητές ή οι γονείς τους, μπορούν να παραλαμβάνουν τις σχετικές επιταγές από το Κοινοτικό Συμβούλιο από αύριο Τετάρτη», είπε.