Θέλω να συγχαρώ τον Δήμο Πέγειας για την οργάνωση της παραλίας του Κόλπου των Κοραλλίων και για την πολύ έντονη κίνηση που διατηρεί ακόμη και τώρα τον χειμώνα. Το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφθηκα με την οικογένειά μου την Πάφο και στον συγκεκριμένο κόλπο δυσκολευτήκαμε να βρούμε χώρο για να σταθμεύσουμε από την πολυκοσμία. 
Είναι και μια καλή ευκαιρία, αφού, όπως μας ανέφεραν οι υπάλληλοι, πρόκειται για έσοδα που διαχειρίζεται ο δήμος, να γίνουν και άλλα έργα στην ευρύτερη Πέγεια.
Νικόλας Ν., Λευκωσία

Τα σημαντικά έσοδα από την παραλία του Κόλπου των Κοραλλίων θα έχουν θετικές επιπτώσεις για τα έργα στον μικρό δήμο της επαρχίας Πάφου και για την επόμενη χρονιά, παρατηρεί στο σχόλιο του αναγνώστη ο δήμαρχος Πέγειας. Ο προϋπολογισμός, ανέφερε ο Μαρίνος Λάμπρου, λόγω του πλεονασματικού του καθεστώτος, θα μας επιτρέψει να προγραμματίσουμε και να προωθήσουμε αναγκαία έργα και την επόμενη χρονιά, χωρίς ιδιαίτερο βραχνά για δανειοδοτήσεις.
«Τα κυριότερα από τα έργα αυτά», είπε ο κ. Λάμπρου στην ανταποκρίτριά μας Ντόρα Χριστοδούλου, «αφορούν στην ανάπλαση ολόκληρου του κεντρικού πυρήνα, στη βελτίωση της κεντρικής λεωφόρου Μιχαλάκη Κυπριανού και στον παραλιακό πεζόδρομο».
Η προεργασία βρίσκεται σε καλό δρόμο για υλοποίηση εντός του 2020 των μεγάλων αυτών έργων, κατέληξε, ενώ παράλληλα μικρότερα έργα θα προωθηθούν για θέματα αύξησης οδικής ασφάλειας, καθαριότητας και βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών.