Νέοι χώροι και ανανεωμένα μενού συνθέτουν τον νέο γαστρονομικό μας χάρτη. 
The Steak House
Με εμπειρία πέραν των 30 χρόνων στα Steak Houses, η εταιρεία του The Steak House έχει δημιουργήσει ένα μενού για υψηλές προσδοκίες στα steaks που περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα. Το προσωπικό συστήνει  ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις το American Chateaubriand Steak, που είναι καλύτερο να ψηθεί από medium μέχρι medium rare, με συνοδευτικό σπανάκι με κρέμα και ψητές λωρίδες κολοκύθας. Κι αν ακόμα το σκέφτεσαι, ένα έχω να σου πω: H νέα, πρόσφατη διάκρισή του στον έγκυρο ταξιδιωτικό οδηγό Big Seven Travel Guide επιβεβαιώνει πανηγυρικά πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα εστιατόρια Steaks Houses της Ευρώπης. Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός 70000577, Ανοικτά καθημερινά  12:00-23:30.
 
 
 
Παλιά Ηλεκτρική
Με αισθητική προσέγγιση που αντλεί ίχνη από το DNA του μουσείου, το ανανεωμένο καφέ της Παλιάς Ηλεκτρικής σερβίρει ροφήματα κι ανάλαφρη, ευχάριστη μεσογειακή κουζίνα όλη μέρα. Και παρότι το εσωτερικό τμήμα δεν το λες μικρό, εντούτοις ακόμη και τον χειμώνα πολλοί είναι εκείνοι που κάθονται έξω για να πάρουν τη δόση τους σε ήλιο και πράσινο, ανάμεσα στα δέντρα, τα λουλούδια και τα αγάλματα και πίνουν ζεστή σοκολάτα, τσάι, καφέ ή ένα ποτήρι κρασί, φορώντας το παλτό τους. Σημείωσε ότι τις Κυριακές απ’ τις 12.00 μέχρι τις 17.00 σερβίρεται και brunch. Τεμπών, Λευκωσία. 22432559.
 
 
 
Maccadam All Day
Ένα πληθωρικό μαγαζί άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στο Παραλίμνι, με διακόσμηση που θα βοηθήσει πολλές απ’ τις instagram λήψεις σου, αφού παντρεύει έξοχα το vintage με το μοντέρνο. Εδώ έρχεσαι  το πρωί για καφέ, all day brunch και bagels –best seller το floral Madame- ενώ αργότερα μπορείς να επιλέξεις κάποιο απ’ τα 18 πιάτα του μενού. Ανάμεσα σε άλλα θα δεις σπιτικά burgers, σαλάτες, μακαρονάδες, πάπια με σος ροδιού, rib eye ενώ αν βρεθείς εκεί για απογευματινό κρασί και ποτό μπορείς να διαλέξεις κάποιο απ’ τα platters που προσφέρονται.
Εφέσου 9, Παραλίμνι, 23 822211, 99747923. Δευτέρα-Κυριακή 9:00-1:30.
 
 

Περιοδικό Go, τεύχος 101.