Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα είναι ισχυρές. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει Κίτρινη Προειδοποίηση. Δείτε την πρόβλεψη μέχρι την Παρασκευή:
 
Το απόγευμα της Δευτέρας ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, που τοπικά θα είναι ισχυρές, με πιθανότητα χαλαζόπτωσης. Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως κοντά στα παράλια.
 
Αύριο Τρίτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμος Λευκωσίας: Σοβαρότερα τα προβλήματα αν δεν κάναμε έργα
 
Την Τετάρτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, το μεσημέρι και το απόγευμα.
 
Την Πέμπτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
 
Την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, το μεσημέρι και το απόγευμα.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
live εικόνα
 

 
Πηγή: philenews

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες