Η εορταστική περίοδος άρχισε, μαζί και η αντίστροφη μέτρηση για τη διασημότερη παράσταση μπαλέτου στον πάγο, τον Καρυοθραύστη, που δικαίως αποτελεί, αναπόσπαστο κομμάτι της μαγείας των Χριστουγέννων. Η παράσταση έρχεται στη Πάφο, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό για να ζωντανέψει τη φαντασία και να μεταφέρει το κοινό από την πραγματικότητα, σ’ ένα υπέροχο ταξίδι στο χρόνο.
 
Η Atria Music παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο, το φαντασμαγορικό σόου «Ο Καρυοθραύστης», που έρχεται να χαρίσει μοναδικές εικόνες ομορφιάς, χάρης και χρωμάτων που ξετυλίγονται στον πάγο, δημιουργώντας μια συναρπαστική ιστορία.
 
Το αγαπημένο κλασσικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ερνστ Τέοντορ Αμαντέους Χόφμαν σε συνδυασμό με τις μελωδικές νότες του Πιότρ Τσαϊκόφσκι, αναμένεται να καθηλώσει, καθώς μας παρασύρει στο υπέροχο πνεύμα των Χριστουγέννων, μέσα από μια ολοζώντανη παράσταση, με φανταστικά κοστούμια και ακροβατικές φιγούρες που κόβουν την ανάσα.
Ο φανταστικός κόσμος των παραμυθιών αναβιώνει στη σκηνή, καθώς παράξενα και θαυμαστά περιστατικά ξεδιπλώνονται μπροστά μας, μέσα από ένα κράμα αριστουργηματικών χορογραφιών, πατινάζ και ακροβατικών.
 
Ο Καρυοθραύστης στον πάγο, η παράσταση που γοητεύει και συγκινεί, ανθρώπους κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο, υπόσχεται να προσφέρει ένα ανεπανάληπτο θέαμα, με χορευτές, επαγγελματίες σκέιτερ, ακροβάτες σε πατίνια, αθλητές, ποδηλάτες και ζογκλέρ.
 
  • 11 Δεκεμβρίου, Πάφος, Μαρκίδειο Θέατρο, 7.30μ.μ.
  • 12 & 13 Δεκεμβρίου, Λευκωσία, Δημοτικό Θέατρο, 7.30μ.μ.
  • 14 Δεκεμβρίου, Λεμεσός, Παττίχειο Θέατρο, 8μ.μ. 
Πληροφορίες και εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com, www.atriamusic.com