Συνάντηση με την οικογένεια του Θανάση Νικολάου είχαν σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης παρουσία των ανακριτών της Αστυνομίας που διερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να γίνει ανασκόπηση σχετικά με την πορεία των ερευνών της υπόθεσης του θανάτου του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου. Παράλληλα δόθηκαν οδηγίες για το πώς οι ανακριτές κινηθούν στη συνέχεια.

Όπως αποφασίστηκε θα τηρηθεί το μορατόριουμ δηλώσεων και από τις δύο πλευρές ούτως ώστε να προστατευθεί η διαδικασία των ερευνών.

Να υπενθυμίσουμε πως σε δηλώσεις του την περασμένη Παρασκευή σχετικά με το πόρισμα για τον θάνατο του Θανάση Νικολάου ο Γενικός Εισαγγελέας ανέφερε το τελευταίο διάστημα έγιναν πολλά περισσότερα πράγματα απ’ ότι τα τελευταία χρόνια. «Επιτρέψαμε την εκταφή. Να παν τα οστά στο εξωτερικό, διατάξαμε ποινική έρευνα, γιατί είπαν (η οικογένεια) ότι δεν ήθελαν την αστυνομία, βάλαμε τα άτομα που μας ζήτησαν ως ποινικούς ανακριτές, ζήτησαν δύο αναβολές, τις δώσαμε.