Νέοι χώροι και ανανεωμένα μενού συνθέτουν τον νέο γαστρονομικό μας χάρτη.
 
Wolfgang’s Steakhouse 
Το Αµερικάνικο εστιατόριο Wolfgang’s Steakhouse, που έχει καταφέρει µέσα σε σύντοµο διάστηµα από την έναρξη της λειτουργίας του στη Λεµεσό να αναδειχθεί σε αγαπηµένο προορισµό των απανταχού steak-lovers της Κύπρου, διευρύνει το ωράριο λειτουργίας του, παραµένοντας ανοικτό καθηµερινά και τα µεσηµέρια.  Έχοντας εµπλουτίσει το υφιστάµενο µενού µε νέα, δροσερά και light πιάτα που αρµόζουν για το µεσηµέρι και δίνοντας έµφαση στις σαλάτες, τα ζυµαρικά και τα λαχταριστά burger, τα lunch breaks στο Wolfgang’s Steakhouse αποτελούν την ιδανική επιλογή για εταιρικές συναντήσεις και όχι µόνο, προσφέροντας συνδυασµούς γεύσεων που ικανοποιούν ακόµη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μπορείτε να επιλέξετε µεταξύ άλλων, τη λαχταριστή Steak Salad µε ανάµικτα πράσινα λαχανικά και χοντροκοµµένα κοµµάτια βοδινού, ραντισµένα µε σπιτικό dressing ή τη σαλάτα από φρέσκο Yellowfin τόνο. Ειδική αναφορά στο lunch menu γίνεται και σε ένα από τα αγαπηµένα πιάτα του βραβευµένου σεφ, John Politi, που δεν είναι άλλο από το λαχταριστό και ζουµερό burger ανώτατης ποιότητας. Γ.Σ.
Λεωφόρος Αµαθούντος 2, Μουτταγιάκα, Λεµεσός, 7000 4515
 
 
 
 

Starbucks
Το 13ο κατάστημα Starbucks στο νησί βρίσκεται στο νέο εμπορικό κέντρο Πολεμιδιών, στη Λεμεσό. Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου με εσωτερικό χώρο 270 τ.μ. και εξωτερικό χώρο 180 τ.μ. Διακρίνεται από μοντέρνα αισθητική, έχει minimal σχεδιασμό και συνδυάζει με αρμονικό τρόπο τις ιδιαίτερες πινελιές από ξύλο και μέταλλο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκτός από όλα τα αγαπημένα τους ροφήματα και σνακ και τον μοναδικό Starbucks Nitro Cold Brew, ο οποίος σερβίρεται παγωμένος και προέρχεται από την ένωση του καφέ Cold Brew με άζωτο. Κατσαντωναίων 20, Πολεμίδια, Δευτέρα Κυριακή 6:30- 23:00

Γεύσασθαι
Σε ένα νεοκλασικό κτήριο μιας γραφικής γειτονιάς στην παλιά Λευκωσία, λίγο πιο κάτω απ’ την Αρχιεπισκοπή, είναι το νέο εστιατόριο της πρωτεύουσας. Με εναλλασσόμενο μενού, ανάλογα με την εποχή και τη διάθεση του σεφ, σερβίρει όσπρια, μαγειρευτά φαγητά, κρέατα και ψαρικά. Κατά την επίσκεψή μας, το ευγενικό προσωπικό μας ενημέρωσε ότι στα πιάτα ημέρας υπήρχαν λουβί φρέσκο, μπιζέλι λεμονάτο με αγκινάρες, ρόστο, φιλετάκια χοιρινά με μανιταράκια, φρέσκα κρέμα και κουμανδαρία και φρέσκο καλαμάρι στη σχάρα. Ό,τι και να πετύχετε, θα είναι καλομαγειρεμένο και εύγευστο. Must ο λευκός ταραμάς, ο μπακλαβάς και το cheesecake μήλου. Ν.Γ.
Πατριάρχου Γρηγορίου 22, Λευκωσία, 22 314486, Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 – 15:00
 
Περιοδικό Go, τεύχος 80.