Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε και φέτος για 15η χρονιά ο αγώνας δρόμου Cyprus International 4-Day Challenge στην επαρχία Πάφο. Οι συμμετοχές φέτος είχαν φτάσει τους 360 δρομείς όλων των ηλικιών και επιπέδων από διάφορες χώρες όπως Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Σουηδία, Βέλγιο, Αμερική, Ουγγαρία, Ιταλία, Αυστρία, Νορβηγία, Ελβετία και Κύπρο. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία δρομέας που έλαβε μέρος ήταν ο Imre Kenyer από την Ουγγαρία, ηλικίας 86 ετών.
 
Για ακόμα μια χρονιά αποκορύφωμα των αγώνων αποτέλεσε η διαδρομή ανάβασης 11χιλιομέτρων την 2η μέρα η οποία άρχισε από την παραλία του Ακάμα και τερμάτισε στην πλατεία του χωριού Αρόδες, καθώς και η ημιμαραθώνια διαδρομή την 3η μέρα η οποία άρχισε από την πλατεία του Νέου Χωριού και τερμάτισε στην περιοχή Τοξεύτρας στο πάρκο του Ακάμα. Κατά την διάρκεια των δύο αυτών διαδρομών οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν και να απολαύσουν τις πιο θεαματικές διαδρομές του νησιού.
 
Στις διαδρομές αυτές στον Ακάμα όπως και σε ολόκληρο τον αγώνα κυριάρχησε ο δρομέας Tom Adams από την Μεγάλη Βρετανία o οποίος συμπλήρωσε και τις τέσσερις ημέρες σε χρόνο 02:47:57. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Claire Fitzpatrick, και πάλι από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία ολοκλήρωσε τους αγώνες με συνολικό χρόνο 03:34:11. Στις ομάδες πρώτη κατετάγη η ομάδα RAF Cranwell – A team (ομάδα Ανδρών και μεικτών δρομέων) με δρομείς από την Μεγάλη Βρετανία με συνολικό χρόνο 10:23;53 και η ομάδα Waddington Wombles (ομάδα Γυναικών) με συνολικό χρόνο 13:24:11.
 
Με ανακοίνωση τους οι οργανωτές ευχαριστούν το Υφυπουργείο Τουρισμού, τον Όμιλο Εταιρειών Λεπτός, το Coral Beach Hotel & Resort και όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση, όπως τον Δήμο Πάφου, την Αστυνομία, το Τμήμα Δασών, το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέο Χωριού, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αρόδων, την Υπηρεσία Περιβάλλοντος και το Τμήμα Αρχαιοτήτων.