Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα με θύμα τον 22χρονο μοτοσικλετιστή, Παναγιώτη Κωνσταντίνου, ο οποίος συγκρούστηκε εξ αντίθετου με όχημα στο χωριό Πύργος στη Λεμεσό.

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε σύμφωνα με τον Βοηθό Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά, γύρω στις 18:30, όταν ο 22χρονος οδηγός μοτοσικλέτας στην προσπάθεια του να εισέλθει στο χωριό, συγκρούστηκε με όχημα εξ αντιθέτου κατευθύνσεως.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Όπως ανέφερε ο κ. Καφάς, γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Η μοτοσικλέτα όπως σημείωσε, εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι είναι αγωνιστικού τύπου και αναμένεται να γίνουν εξετάσεις για να διαπιστωθεί το καθεστώς του οχήματος, εάν δηλαδή μπορούσε να κυκλοφορήσει σε δημόσιους δρόμους ή εκτός δρόμου.

Ο άτυχος νεαρός οδηγός έφερε πλήρη στολή μοτοσικλετιστή και προστατευτικό κράνος. Ο δε οδηγός του ενεχόμενου αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για άλλη μοτοσικλέτα στη σκηνή την ώρα του τροχαίου, ανάφερε πως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες αξιολογούνται.

Ο κ. Καφάς απηύθυνε έκκληση προς το κοινό εάν γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού είτε με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής, είτε με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την γραμμή 1460.