Συλλήψεις για σειρά αδικημάτων, από κατοχή στρατιωτικού υλικού μέχρι και κλοπή πετρελαίου από ντεπόζιτο, περιλάμβανε το αστυνομικό δελτίο της επαρχίας Πάφου κατά το σαββατοκύριακο.

Ζεύγος τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής περιουσίας. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, μέλη της δύναμης δυνάμει δικαστικού εντάλματος ερεύνησαν κατοικία όπου διαμένει 41χρονος μαζί με την 33χρονη σύζυγο του. Κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τέσσερα φυσίγγια στρατιωτικού πυροβόλου όπλου.

Ο 41χρονος και η 31χρονη  συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. Επιπλέον στην κατοικία εντοπίστηκε μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης, καθώς και περιουσία για την οποία το ζεύγος δεν έδωσε εύλογες απαντήσεις ως προς την κατοχή της. Οι δύο συνελήφθησαν και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρός τραυματισμός 16χρονης σε τροχαίο

Σε άλλη περίπτωση, καταγγέλθηκε από 68χρονο κάτοικο Πάφου η κλοπή βιβλιαρίου επιταγών του και ότι δέκα εξ αυτών είχαν κυκλοφορήσει πλαστογραφημένες. Επίσης ότι από τον λογαριασμό του φέρεται να είχε αποσπαστεί χρηματικό ποσό ύψους 5.290 ευρώ. 

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου και σε συνεργασία με τον 68χρονο προέκυψε μαρτυρία εναντίον 36χρονης, η οποία συνελήφθη την Κυριακή και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου. 

Την Αστυνομία Πάφου απασχόλησε επίσης άλλη μια περίπτωση καταγγελίας, κατά την οποία ένα άτομο έκλεβε πετρέλαιο από ντεπόζιτο σε ιδιωτική περιουσία. Από τις εξετάσεις προέκυψαν στοιχεία εναντίον 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.