Άνδρας ηλικίας 47 ετών, κάτοικος Λάρνακας συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 3.40 το απόγευμα της Δευτέρας , μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος, σε δρόμο της Λάρνακας. Ο 47χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς, ώστε να παρεμποδίσει τη διενέργεια έρευνας σε τσαντάκι ώμου, που είχε στην κατοχή του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και της αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στο τσαντάκι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 19 συσκευασίες και ένα νάιλον σακουλάκι, τα οποία περιείχαν ποσότητα μεταμφεταμίνης, συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, στην κατοχή του 47χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, για τα οποία ο 47χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του.

Την υπόθεση διερευνούν το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.