Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, σε ανταπόκριση σοβαρού περιστατικού για βοήθεια μεταφοράς μικρού παιδιού, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έχρηζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Η κλήση για βοήθεια έγινε μετά τις 9 το πρωί σήμερα, όταν οικογένεια με το μικρό παιδί της, μετέβαινε με το ιδιωτικό της όχημα, μέσω του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε κάποια στιγμή λόγω της κατάστασης του μικρού παιδιού, ζητήθηκε από την οικογένεια η βοήθεια της Αστυνομίας για συνοδεία στο Νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρατούμενος απέδρασε από το δικαστήριο-Έριξαν πυροβολισμούς για να τον ακινητοποιήσουν

Τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν το αυτοκίνητο της οικογένειας στην έξοδο Αλάμπρας και το συνόδευσαν, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να φθάσει όσο το γρηγορότερο και με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Στην είσοδο της Λευκωσίας, το αυτοκίνητο της οικογένειας, περίμεναν και μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας, οι οποίοι φρόντισαν να έχει το αυτοκίνητο απρόσκοπτη και αδιάκοπη πορεία προς το Νοσοκομείο, κερδίζοντας έτσι χρήσιμο και πολύτιμο χρόνο.

Το παιδάκι έφθασε με ασφάλεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου παραλήφθηκε από το ιατρικό προσωπικό για να τύχει νοσηλείας.