Μετά τις διαδοχικές ληστείες περιπτέρων του τελευταίου μήνα, σειρά φαίνεται να πήραν τα αρτοποιεία στην Πάφο. Η δεύτερη συνεχόμενη ληστεία μιας τέτοιας επιχείρησης διενεργήθηκε την αυγή σήμερα και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των ληστών.

Η ληστεία διενεργήθηκε σε φούρνο 24ωρης εξυπηρέτησης στην κεντρική λεωφόρο Ελλάδος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο κουκουλοφόροι που έφεραν ρόπαλα εισήλθαν στο κατάστημα και κατευθύνθηκαν στο ταμείο όπου βρισκόταν η υπάλληλος απαιτώντας τα λεφτά. Η υπάλληλος άνοιξε και τις δύο ταμειακές μηχανές του αρτοποιείου και έδωσε στους ληστές τα χρήματα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ταμείο και τα οποία υπολογίζονται στα 350 με 400 ευρώ.

Οι δράστες αφού προκάλεσαν και ζημιά στον πάγκο εξυπηρέτησης των πελατών, αναχώρησαν τρέχοντας και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την ώρα εκείνη εντός της επιχείρησης βρισκόταν ένας ακόμη εργαζόμενος, ο οποίος ασχολείτο με το ψήσιμο των αρτοσκευασμάτων στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Σύμφωνα με την υπάλληλο, οι δύο ληστές ήταν νεαρής ηλικίας και λεπτής σωματικής διάπλασης.

Η Αστυνομία ερευνά από την πρώτη στιγμή ολόκληρη την χαμηλή περιοχή Πάφου για εντοπισμό των δραστών, αφού το φαινόμενο των ληστειών έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, ενώ μόλις πριν 48 ώρες δύο ύποπτοι που είχαν συλληφθεί για τις ληστείες των φούρνων αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν αφού κρίθηκε ότι δεν μπόρεσε η Αστυνομία να τους ταυτοποιήσει με τους δράστες.