• Ακίνητο σε μία από τις πιο δραστήριες περιοχές της Λευκωσίας, κοντά στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate

Οικόπεδο με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, σε μία από τις πιο περιζήτητες και δραστήριες εμπορικά περιοχές του Στροβόλου στην επαρχία Λευκωσίας, ξεχωρίζει ως «επιλογή της εβδομάδας» από την Altamira Real Estate.

Το ακίνητο διατίθεται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, στην ενδεικτική τιμή των €600.000. Βρίσκεται στον δρόμο του Αρεταίειου Νοσοκομείου και είναι ιδανικό για ανάπτυξη τετραώροφου κτηρίου με γραφειακούς χώρους αλλά και καταστήματα που θα στεγάζουν, μεταξύ άλλων, φαρμακεία, γυμναστήρια και βιβλιοπωλεία, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των κατοίκων.

Ειδικότερα, το εμπορικό οικόπεδο εφάπτεται της πολυσύχναστης λεωφόρου Ανδρέα Αβρααμίδη και είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από τη συμβολή των οδών Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Περικλέους. Πρόκειται για μία εξαιρετική τοποθεσία με έντονη εμπορική δραστηριότητα, κυρίως λόγω της ελκυστικότητας και της προσπελασιμότητάς της, ενώ διαχρονικά παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για αγορά ακινήτων τα οποία δύνανται να μετατραπούν σε επαγγελματικούς χώρους οι οποίοι θα στεγάζουν τις εργασίες διαφόρων εταιρειών, ιατρών, λογιστών, δικηγόρων, ασφαλιστών αλλά και εκπαιδευτικών.

Η περιοχή απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο όσο και προς το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, όπως εστιατόρια, καφετέριες αλλά και μεγάλα εμπορικά κτήρια, όπως η BIONIC, η υπεραγορά Αλφαμέγα και το Costas Theodorou Shopping Centre.

Ανέγερση τετραώροφου κτηρίου με καταστήματα και γραφεία

Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 595 τ.μ. και πρόσωπο περί τα 20 μέτρα. Διαθέτει συντελεστή δόμησης 140% και είναι κατάλληλο για ανέγερση τετραώροφου εμπορικού κτηρίου με κλειστούς χώρους έκτασης πέραν των 833 τ.μ..

Η μειωμένη προσφορά παρόμοιων ακινήτων στην περιοχή το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Θεωρείται μοναδική ευκαιρία για επένδυση, αφού μπορεί να αποφέρει απόδοση στον εν δυνάμει επενδυτή πέραν του 6%. Αξίζει να σημειωθεί πως το οικόπεδο δεν επιβαρύνεται με την υποβολή ΦΠΑ, καθώς εντός του ακινήτου υπάρχει ισόγειο κτήριο χωρίς οικοδομική αξία.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.