Έναν 78χρονο εντόπισαν εγκαίρως και διέσωσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί σε χαράδρα στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς. Ο ηλικιωμένος διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πάφου, χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχίες.

Η πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε απόκρημνη περιοχή του Δάσους στην τοποθεσία Νεκροταφείου Αγίας Μαρίνα, δόθηκε στην Αστυνομία από πολίτη και αμέσως έσπευσαν στην σκηνή ασθενοφόρο και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας. 

Οι διασώστες εντόπισαν τραυματισμένο τον 78χρονο συνταξιούχο, ο οποίος τους ανέφερε ότι μετέβη μερικές ώρες προηγουμένως στην συγκεκριμένη περιοχή με το όχημα του για περίπατο. Σε ένα σημείο, αφού απώλεσε τον προσανατολισμό του επιχείρησε να οδηγήσει εντός αντιπυρικής λωρίδας η οποία ήταν πολύ κατηφορική με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να το ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια επιχείρησε να διασχίσει το Δάσος με τα πόδια προς το χωριό της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς για να καλέσει βοήθεια, όμως σε απόκρημνο σημείο γλίστρησε και έπεσε στη χαράδρα.

Όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα στο πρόσωπο και εκδορές στα χέρια. Με την βοήθεια πυροσβεστών, αστυνομικών και διασωστών, ο 78χρονος μεταφέρθηκε με φορείο σε σημείο που ήταν προσβάσιμο με το ασθενοφόρο και από το οποίο παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του, δεν εμπνέει καμία ανησυχία.