Το Round Table 7 Πάφου και τα Thanos Hotels & Resorts στο πλαίσιο των δράσεων τους μέσω του κοινού Ταμείου Υποτροφιών διοργανώνουν τη δεύτερη ομιλία παρακίνησης και ενδυνάμωσης (motivational speaking) το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, στο Annabelle Hotel στις 19:00.

 

Μετά τη φιλοξενία του Έλληνα Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης, Αντώνη Τσαπατάκη, το 2019, φέτος φιλοξενούνται δύο Κύπριοι Ολυμπιονίκες, ο Κυριάκος Ιωάννου που διακρίθηκε στο άλμα εις ύψος και ο Μίλαν Τραΐκοβιτς που αγωνίζεται στα 110μ με εμπόδια.

 

Με την υποστήριξη της Hellenic Bank και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού – KOA και με τίτλο, «Ολυμπιονίκης ανακρίνει Ολυμπιονίκη», ο Κυριάκος και ο Μίλαν τίθενται ενώπιος ενωπίω για μια διαφορετική συζήτηση γύρω από τον πρωταθλητισμό, τις εμπειρίες τους, τις ευαισθησίες τους και όσα τους ενώνουν. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Θανάσης Φωτίου.

 

Η εκδήλωση αποτελεί το επιστέγασμα των βιωματικών αθλητικών δραστηριοτήτων που διοργανώνει το Round Table 7 Πάφου, στο πλαίσιο της καμπάνιας του Access City – Paphos, μαζί με τον ΚΟΑ και με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας.

 

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στις 19:00, στο ξενοδοχείο Annabelle (Athenaeum Ballroom) στην Πάφο. Είσοδος ελεύθερη.