Βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Κάτω Πάφου, αποτελεί αρχαιολογικό μνημείο, βρίσκεται ωστόσο στη σκιά των περίφημων αρχαιοτήτων του Αρχαιολογικού Πάρκου Κάτω Πάφου. Ο λόγος για τον αρχαιολογικό χώρο της Παναγίας Λιμενιώτισσας, που βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί στην πίσω πλευρά των κτιρίων της Αρχής Λιμένων στο λιμανάκι Κάτω Πάφου.

Τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται προσπάθεια για ανάδειξη και του χώρου αυτού, δια της τοποθέτησης ενημερωτικών πινακίδων στο μνημείο, το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το Αρχαιολογικό Πάρκο Κάτω Πάφου.

Οι ενασχολούμενοι με την τουριστική βιομηχανία της περιοχής του λιμανιού τονίζουν ότι η τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων από το Τμήμα Αρχαιοτήτων, κατέδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών γύρω από αυτό, το οποίο εκφράζουν την βεβαιότητα ότι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο όταν λειτουργήσει απρόσκοπτα και η ηλεκτροδότηση του τις νύχτες, η οποία είναι ακόμη προβληματική, αν και έχει τοποθετηθεί η σχετική υποδομή.

Η ηλεκτροδότηση αυτή θα συντείνει, καταλήγουν οι εν λόγω παράγοντες, στην ανάδειξη του ίδιου του αρχαιολογικού χώρου και στη βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής.