Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας καλεί τους δημότες του ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, την ερχόμενη Τετάρτη, με αφορμή την απόφαση για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Ελληνικής τράπεζας που βρίσκεται εντός των ορίων του.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η απόφαση για τη διαμαρτυρία λήφθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την απόφαση του Δ.Σ της τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ανοικοδομήσεως και Φάουστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιδράσεις για κλείσιμο Ελληνικής στην Λακατάμια

«Είναι αδιανόητο ένας Δήμος με 20.000 δημότες να μη διαθέτει ούτε και ένα υποκατάστημα τράπεζας», σημειώνει η ανακοίνωση και προσθέτει πως πρόκειται για «ένα υποκατάστημα που κτίστηκε με τη συνεισφορά των δημοτών, αυτοχθόνων  και προσφύγων και παραδόθηκε το 2009 σε μια υγιή κατάσταση με €4,5 εκατομμύρια  αποθεματικό και χωρίς καμία οικονομική εκκρεμότητα».

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα, συνεχίζει ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, εξυπηρετεί μεγάλη μερίδα δημοτών, αλλά και κόσμο από άλλες περιοχές, καθώς επίσης και την πλειοψηφία των ηλικιωμένων προσφύγων από τον παρακείμενο οικισμό και τη βιομηχανική περιοχή Αγ. Αθανασίου.

Οι δημοτικές Αρχές καλούν τους δημότες και όλα τα οργανωμένα σύνολα της περιοχής σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το υποκατάστημα, μεθαύριο Τετάρτη, στις 12.00 το μεσημέρι.