Σε δήλωσή της στο newsroom του TikTok, η εφαρμογή ανέφερε ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των χρηστών της είναι η ύψιστη προτεραιότητά της.

Το TikTok ανέστειλε τις δυνατότητες ανεβάσματος νέου περιεχομένου και ζωντανής ροής στην πλατφόρμα του στη Ρωσία λόγω του νέου νόμου για τις «ψευδείς ειδήσεις» της χώρας, ανακοίνωσε η εφαρμογή την Κυριακή.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο newsroom του TikTok, η εφαρμογή τόνισε ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των χρηστών της είναι η ύψιστη προτεραιότητά της.

«Με το βλέμμα στον νέο νόμο της Ρωσίας για τις “ψευδείς ειδήσεις”, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αναστείλουμε τη ζωντανή ροή και το νέο περιεχόμενο στην υπηρεσία βίντεο στη Ρωσία, ενώ εξετάζουμε τις επιπτώσεις αυτού του νόμου για την ασφάλεια. Η υπηρεσία μας ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής δεν θα επηρεαστεί. Θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε την υπό εξέλιξη κατάσταση στη Ρωσία για να προσδιορίσουμε πότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε πλήρως τις υπηρεσίες μας με την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητά μας», αναφέρει η δήλωση.

in.gr