Θεωρώ ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου οι δηλώσεις του τύπου να μπουν περισσότερες γυναίκες στη Βουλή, στο Υπουργικό ή οπουδήποτε αλλού, διότι αν διοριστούν ή εκλεγούν απλώς και μόνον επειδή είναι γυναίκες το μόνο που θα συμβεί είναι να εκτεθούν οι ίδιες οι γυναίκες.

Η συμμετοχή των γυναικών στα ύπατα αξιώματα θα έχει αξία και αποτέλεσμα αν είναι έτοιμες να ανταποκριθούν. Και αυτό πρέπει να αρχίσει κάποτε να καλλιεργείται από παιδικής ηλικίας, από το σπίτι μέχρι και τα σχολεία, τις οργανώσεις νεολαίας, τα κόμματα, τις κοινωνικές ομάδες κ.λπ.

Βεβαίως, γυναίκες που διορίστηκαν σε καίρια πόστα ή εξελέγησαν σε αξιώματα απέδωσαν πολύ καλύτερα από άνδρες αλλά και αυτές είχαν ζυμωθεί προηγουμένως. Βεβαίως, δεν θα αναμένει κανείς την επόμενη γενιά γυναικών για να διορίσει από αυτές ή να τις εκλέξει, αλλά όταν αναλαμβάνουν πόστα οι καλύτερες, αυτό από μόνο του δίνει ώθηση στις γυναίκες και συμβάλλει στην αποδοχή τους. Και όσον αφορά αυτούς που δεν προώθησαν ποτέ τις γυναίκες, ας μην παραδίδουν και μαθήματα υπέρ των γυναικών.

ΒΑΣ ΒΑΣ