Μια μητέρα αποκάλυψε ότι γέννησε ένα μωρό 6,36 κιλών στο μέγεθος δηλαδή, ενός μικρού παιδιού και σχεδόν διπλάσιο από το μέσο όρο ενός νεογέννητου – σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

Ο χρήστης του TikTok @shans1588 μοιράστηκε την απίστευτη ιστορία της την περασμένη εβδομάδα, απαντώντας σε ένα βίντεο που ζητούσε από τους γονείς να πουν το βάρος του μεγαλύτερο μωρού τους για να δουν ποιος έχει γεννήσει το βαρύτερο παιδί. «Θέλετε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι; Σας κερδίζω» είπε στην αρχή του viral βίντεό της, το οποίο έχει πάνω από 29 εκατομμύρια προβολές.

Το viral βίντεο

«Στις 38 εβδομάδες και μία μέρα, γέννησα τον δεύτερο γιο μου μέσω καισαρικής από δύο γιατρούς – επειδή ζύγιζε 6,36 κιλά» είπε η μητέρα, προσθέτοντας πως το μωρό της είχε ύψος 60,9 εκατοστά, όταν το μέσο βάρος γέννησης για μωρά είναι περίπου 3,4 κιλά, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, αν και μεταξύ 2,5 και 4,5 θεωρείται φυσιολογικό. Όσο για το ύψος, ο μέσος όρος είναι 45 με 51 εκατοστά.

@shans1588

##stitch with @tawnee117 ##greenscreen Meet my 14lb .06 oz baby boy!

♬ original sound – Shans1588

«Ναι, γέννησα ένα μικρό παιδί που στη συνέχεια πέρασε 11 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών όπου, σαφώς, ήταν το μεγαλύτερο μωρό εκεί. Η μονάδα δεν είχε καν πάνες ή ρούχα στο μέγεθός του» πρόσθεσε. «Οι νοσοκόμες έπρεπε να πάνε στο τμήμα παιδιατρικής για να πάρουν μεγαλύτερου μεγέθους πάνες και ο γιος μου επέστρεψε στο σπίτι με ρούχα για μωρό 69 μηνών».

Τρελάθηκαν οι χρήστες του TikTok: «Ολόκληρος άνδρας»

Το βίντεό της στο TikTok έγινε γρήγορα viral και μέσα σε μία εβδομάδα, έλαβε πάνω από 7 εκατομμύρια likes και πάνω από 100.000 σχόλια. Πολλοί χρήστες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και να μην σχολιάσουν το τεράστιο μέγεθος του μωρού κατά τη γέννησή του, με κάποιον να γράφει; «Βγήκε ένας μεγάλος άνδρας» και έναν άλλον να προσθέτει: «Αυτό το μωρό πήγε μόνο του στο σπίτι από το νοσοκομείο».

@shans1588

Our 14 1b .6oz baby boy. J is a healthy, stubborn and STRONG 5 year old who loves baseball, football and Monster Trucks. ##fyp ##bigbaby

♬ Proud of You – Five Times August

Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε επίσης από το πώς δύο γιατροί τον κρατούν για τη φωτογραφία μετά τη γέννησή του. «Τον κρατούν σαν έπαθλο» αστειεύτηκε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Ποζάρουν σαν να τον έβγαλαν μόλις από μία λίμνη».

Λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου δημοσίευσε το viral βίντεό της, η μητέρα μοιράστηκε άλλο ένα με φωτογραφίες του γιου της, αποκαλύπτοντας πως τώρα είναι 5 ετών. «Το 6 κιλών μωρό μας» έγραψε. «Ο Τζέι είναι ένα υγιές, πεισματάρικο και δυνατό 5χρονο παιδί που αγαπά το μπέιζμπολ, το ποδόσφαιρο και τα Monster Trucks».

Πηγή: iefimerida.gr