Αναστάτωση και επέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής σε πολυκατοικία στην Πάφο ο καυγάς ενοίκων δύο διαμερισμάτων.

Οι Ρουμάνοι ένοικοι του ενός διαμερίσματος, σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία, απείλησαν τους Κύπριους ενοίκους του δεύτερου για προσωπικές και οικονομικές διαφορές, ανασύροντας και μαχαίρι.

Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, αφού οι φωνές, η οχληρία και οι απειλές ακούγονταν σε μεγάλη έκταση. Περίοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, προκύπτει ότι ζεύγος Ρουμάνων που διαμένει σε διαμέρισμα τσακώθηκε με τους Κύπριους ενοίκους διπλανού διαμερίσματος, επικαλούμενο οικονομικές διαφορές και συγκεκριμένα δανεικά χρήματα που δόθησαν στο παιδί των Κυπρίων και δεν επεστράφησαν.

Βάσει των καταγγελιών που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, από πλευράς Ρουμάνων ανασύρθηκε και μαχαίρι με το οποίο απειλήθηκαν οι ένοικοι του δεύτερου διαμερίσματος για να φροντίσουν την τακτοποίηση της οικονομικής εκκρεμότητας, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άντρας από τη Ρουμανία τελούσε εμφανώς σε κατάσταση μέθης κατά την ώρα των διαπληκτισμών.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ζεύγους των Ρουμάνων για τη μαχαιροφορία και τις απειλές βίας και συνεχίζει τις έρευνες για το συμβάν.