Μη χάσετε την Πρωτομαγιά με τον Φιλελεύθερο, την πολυτελή έκδοση 224 σελίδων «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ» που επανακυκλοφορεί σε πολύ περιορισμένο αριθμό και δημιουργήστε συνθέσεις για το σπίτι σας με φυσικά λουλούδια!

Η ανθοκόμος και ανθοδιακοσμήτρια Ρέιτσελ Σίφριντ παρουσιάζει το ομορφότερο είδος λουλουδιών για το σπίτι. Οι συνθέσεις της εμπνέονται από τις εναλλαγές των εποχών, την αγάπη της για τους κήπους της αγγλικής εξοχής και τους φράχτες γύρω από το αγρόκτημα της στο Οξφορντσάιρ. Ξεκινώντας από τις τουλίπες της άνοιξης και φτάνοντας στα μοσχομπίζελα του καλοκαιριού και τις ντάλιες του φθινοπώρου, δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να επιλέγετε λουλούδια, πώς να τα διατηρείτε φρέσκα στο σπίτι σας και πώς να αναδεικνύετε την ομορφιά κάθε είδους. Εμπνευστείτε από «Το Βιβλίο των Λουλουδιών» ένα μπουκέτο με λουλούδια που δεν θα μαραθούν ποτέ!

Μην χάσετε, την Πρωτομαγιά, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ που επανακυκλοφορεί αποκλειστικά με τον «Φιλελεύθερο», στην προνομιακή τιμή των €2!

Μαζί, το TV MANIA, ο πιο πλήρης και έγκυρος τηλεοπτικό οδηγός.

Και, οι ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ σε εύχρηστο μέγεθος.