Παίκτες Χ 5. Ερωτήσεις Χ 5. Γέλιο Χ 5. Ένας παρουσιαστής που κάνει για 5 και είναι έτοιμος για όλα. Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη πρεμιέρα τη Δευτέρα.

Το «5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή, είναι οικογενειακό, διασκεδαστικό, γεμάτο ανατροπές και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, στις 17.20, και καθημερινά την ίδια ώρα στη θέση του «Still sanding», που μετακινείται στις 15.40 σύμφωνα με την αλλαγή που προέβη το κανάλι στον προγραμματισμό του. Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους: «τι χαρακτηρίζει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1;».

 

Οι 45 απάντησαν χιούμορ,  οι 32 φαντασία και οι 23 λογική. Και οι 100, όμως, συμφώνησαν ότι πίσω από μια απλή ερώτηση κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση. Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ. Οι κανόνες απλοί: δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μια, προσπαθούν να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές ερωτήσεις.

 

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Έχοντας το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δυο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ. Χαμένος δεν θα φύγει κανείς. Το γύρισμα του πρώτου τρέιλερ, για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έγινε με τον Μάρκο Σεφερλή να μεταμορφώνεται σε διαφορετικά πρόσωπα, υποδυόμενος τους υποψήφιους παίκτες.

 

Αλλάζοντας περούκες, ρούχα και ρόλους, ο πολυτάλαντος Μάρκος κάλεσε όλες τις οικογένειες να είναι σε ετοιμότητα και να επιστρατεύσουν το χιούμορ και τις γνώσεις τους: «Μαζευτείτε πέντε και ελάτε να παίξετε απέναντι σε μια άλλη οικογένεια».