Το δικό της μοναδικό χρώμα μέσα από μια συλλογή κλασικών και σύγχρονων χριστουγεννιάτικων επιτυχιών δίνει η διεθνούς φήμης Κύπρια σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού, ε την παγκόσμια κυκλοφορία του πρώτου της Χριστουγεννιάτικου άλμπουμ με τίτλο «My kind of Christmas». Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου σε CD καθώς επίσης και σε ηλεκτρονική μορφή.  

Μετά την επιτυχία της στο «Βρετανία έχεις Ταλέντο», η Αλίκη Χρυσοχού συνεχίζει να συγκινεί τον κόσμο με τη ξεχωριστή της φωνή και τη μοναδική της ιστορία. Η ηχογράφηση του άλμπουμ έγινε στα φημισμένα Smecky Studios, στην Πράγα, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πράγας.

To «My kind of Christmas» αποτελεί ένα ταξίδι στις Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις της Αλίκης, από την παιδική της ηλικία, μέχρι και τον ερχομό του πρωτότοκου γιού της, ο οποίος γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων. Το άλμπουμ είναι μια συλλογή κλασικών και σύγχρονων  κομματιών που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα κομμάτια σε όλο τον κόσμο. Κομμάτια διαχρονικά και αξέχαστα, που όλοι έχουμε συνδέσει με την ευτυχία και ξεγνοιασιά των παιδικών μας χρόνων, αλλά και την αγάπη και τη ζεστασιά της αγκαλιάς των Χριστουγέννων.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τα τραγούδια «Silent Night», «Have Yourself A Merry Little Christmas», «Santa Baby», «Ave Maria» (του Σούμπερτ) και «Angels We Have Heard on High». 

«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Πολλές φορές περνούμε διάφορες καταστάσεις, τις οποίες δεν μπορούμε σαν άτομα να αλλάξουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επωφεληθούμε από ό,τι συμβαίνει γύρω μας, προσπαθώντας να δούμε το θετικό σε κάθε περίπτωση, μετατρέποντας την όποια δυσκολία σε ξεχωριστές αναμνήσεις και στιγμές που θα μας συνοδεύουν μια ζωή» λέει η ίδια. «Το άλμπουμ αυτό αποτελεί ένα μέρος του ταξιδιού μου, από τα παιδικά μου χρόνια, καθώς επίσης και πιο πρόσφατα, με τις ξεχωριστές στιγμές που μου χαρίζουν καθημερινά τα δύο αγοράκια μου. Η επιλογή κάθε τραγουδιού έγινε με πολλή αγάπη, και το καθένα άφησε ένα ξεχωριστό σημάδι στη ζωή μου, τόσο που ανυπομονούσα να τα μοιραστώ με το κοινό μου, που μου δείχνει τόση αγάπη, τόσα χρόνια.»

Η Αλίκη, ως Επίτιμη Πρέσβειρα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλίτιδας έχει λάβει ενεργό και πρωτεύοντα ρόλο σε έργα φιλανθρωπίας σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, Virgin Money, 2015, και σε ένα ημι-μαραθώνιο στην Κύπρο, με σκοπό τόσο τη συγκέντρωση χρημάτων, όσο και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Αλίκης Χρυσοχού.

 

Πηγή: philenews