Δεν τα βάζουν κάτω οι Λεμεσιανοί παρά την πανδημία του κορωνοϊού η οποία έχει ματαιώσει τις μεγάλες εκδηλώσεις της πόλης του γλεντιού. Καταθέτουν προτάσεις για εναλλακτικές εκδηλώσεις για την περίοδο των Καρναβαλιών. 

Όπως είναι γνωστό η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση δεν θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο, ο Δήμος Λεμεσού και η Πολιτιστική Επιτροπή συνεδριάζουν σήμερα για να λάβουν αποφάσεις αναφορικά με τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού που είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν, λαμβάνοντας πάντα τα μέτρα που θα βρίσκονται σε ισχύ.

Η φετινή περίοδος των καρναβαλιών αρχίζει από τις 4 Μαρτίου μέχρι και τις 14 του ίδιου μήνα.

Όπως πληροφορείται ο «Φ», στη συνεδρίαση της Πολιτιστικής Επιτροπής αναμένεται να κατατεθούν προτάσεις για την πραγματοποίηση εκθέσεων φωτογραφίας και γελοιογραφίας. Επίσης, θα τεθεί πρόταση για διάφορους διαδικτυακούς διαγωνισμούς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς όφελος του καρναβαλιού.

Δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις με την παρουσία κόσμου, ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από την έκταση, το είδος μέτρων και περιορισμών που θα υπάρχουν την περίοδο Μαρτίου.

Να σημειωθεί πως ο Δήμος Λεμεσού έχει απολέσει τεράστια έσοδα εξαιτίας την πανδημίας και της ακύρωσης των μεγάλων εκδηλώσεων, όπως και των φετινών καρναβαλιών.