Πληρεξούσιο για εξάσκηση των δικαιωμάτων ψήφου στο Βαρνάβα Ειρήναρχο εκ μέρος της Demetra Holdings Plc όσο αφορά την εκλογική διαδικασία στην Ελληνική Τράπεζα.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Τράπεζας  Δημόσια Εταιρεία και με τον Περί των Προϋποθέσεων Διαφάνειας Νόμο, ότι η Demetra Holdings Plc, ο κ. Βαρνάβας Ειρήναρχος και ο κ. Νέαρχος Ιωάννου στις 10 Ιουνίου 2020 ενημέρωσαν τον εκδότη ότι κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας στις 16 Ιουνίου 2020, ο κ. Βαρνάβας Ειρήναρχος ή εν την απουσία του ο κ. Νέαρχος Ιωάννου μπορεί να ασκήσει κατά την κρίση του 86.725.772 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 21,01% του μετοχικού κεφαλαίου του εκδότη, δυνάμει του πληρεξουσίου που του χορηγήθηκε από την Demetra Holdings Plc.
 
Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης τόσο ο κ. Ειρήναρχος όσο και ο κ. Ιωάννου θα παύσουν να κατέχουν το δικαίωμα ψήφου εν δυνάμει πληρεξουσίου.
 
Υπενθυμίζουμε πως γνωστά ονόματα όπως οι Μιχάλης Σπανός και Ανδρέας Περσιάνης ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που προτάθηκαν για μία εκ των οκτώ διαθέσιμων θέσεων στο διοικητικό σχήμα. Οι έξι μεγαλομέτοχοι θα διαμορφώσουν ξανά τις ισορροπίες με οκτώ νέους υποψήφιους.