Προσβλήθηκε από κορωνοϊό, έπεσε σε κώμα και για το υπόλοιπο της ζωής του θα έχει μόνιμα κινητικά προβλήματα. 

Ο λόγος για τον γνωστό τραγουδιστή Αναστάζιο, ο οποίος τη δεκαετία του ’90 εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό στις 23 Μαρτίου και έπεσε σε κώμα για 21 μέρες. 

Παρά το γεγονός ότι αποθεραπεύτηκε, μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα συνεχίσει τη νοσηλεία του ενώ τα κατάλοιπα του κορωνοϊού θα τον ακολουθούν αφού για την υπόλοιπη ζωή του, όπως του ανακοίνωσαν οι γιατροί θα έχει μόνιμα κινητικά προβλήματα. 

Την ιστορία του Κύπριου τραγουδιστή, δημοσιοποίησε η τραγουδίστρια Έλενα Πατρόκλου, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, βίντεο με το οποίο ο καλλιτέχνης μοιράζεται την εμπειρία του προτρέποντας το κοινό να τηρεί τα μέτρα. 

Από την πλευρά της η Έλενα Πατρόκλου σημειώνει:  «Μην χαλαρώνετε, δεν είναι αστείο, βιώνω τον Γολγοθά του ανθρώπου αυτού καθημερινά και οι πόνοι στις αρθρώσεις που έχει κάθε πρωί είναι αβάσταχτοι. Οι γιατροί του συνέστησαν εφόρου ζωής να παίρνει μια αγωγή η οποία αργά η γρήγορα θα του επηρεάσει τα νεφρά. Stay healthy!»

Πηγή: philenews