Ακούγοντας την σημερινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και με πληροφορίες να λένε οτι η ΠΑΣΥΔΥ θα προσφύγει στο ΕΔΑΔ, προβλέπω κορύφωση της διχόνοιας μεταξύ Δημοσίων και Ιδιωτικών υπαλλήλων. Η ιστορία έχει διδάξει οτι η διχόνοια πάντα καταστρέφει τους λαούς

Για αυτό τον λόγο θέλω να υπενθυμίσω τους πάντες, ότι η πανδημία εκτός των θανάτων και τα συνεχόμενα κρούσματα που θα έπρεπε να μας κάνουν να αντιληφθούμε ποια πράγματα έχουν πραγματική σημασία, έχει οδηγήσει στην κατάρρευση της οικονομίας και αυτό επηρεάζει άμεσα Δημόσιους και Ιδιωτικούς υπαλλήλους.
Δεν θα την διαλύσει αν δεν παρθούν μέτρα από την κυβέρνηση. Το έχει κάνει ήδη.
Μας έχει διαλύσει.

Ο κόσμος είναι κλεισμένος σπίτι, 4 εκατομμύρια τουρίστες έχουν μείνει στις χώρες τους. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετερίες, μαγαζιά, τα Mall, πανεπιστήμια, κολλέγια και όχι μόνον, όλα κλειστά.
Η Δημόσια Υπηρεσία έχει γονατίσει. Υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα έχουν απολυθεί και σύντομα προβλέπεται να αποκοπούν μισθοί από τους Δημόσιους υπαλλήλους.

Η ανεργία θα φθάσει σύντομα τουλάχιστον στο 25%.
Τα ταμεία του κράτους έχουν ήδη πάει στο πλην επειδή έχουν κλείσει τα πάντα και δεν υπάρχει δυνατότητα είσπραξης φόρων. Άρα σύντομα δεν θα υπάρχουν χρήματα για επιδόματα, συντάξεις και ανεργιακό.
Όταν γίνει αυτό σημαίνει οτι δεν θα υπάρχουν ούτε χρήματα για τους μισθούς των Δημόσιων υπαλλήλων, γιατί απλά δεν θα υπάρχουν χρήματα. Τέλος.

Κοσμος πεθαίνει. Κόσμος θα πεινάσει. Κάποιοι συμπατριώτες μας ήδη πεινούν.
Έτσι αφήστε όλοι τους εγωισμούς στην πάντα. Δεν έχει σημασία ποιός ευθύνεται και ποιός έκανε τι σε ποιον.
Σκεφτείτε τους πολλούς και όχι μόνο τον εαυτό σας που δυστυχώς μας χαρακτηρίζει όλους τα τελευταία χρόνια, Δημόσιους και Ιδιωτικούς υπάλληλους.

Να θυμάστε πάντα ότι χωρίς τους Δημόσιους Υπάλληλους δεν υπάρχουν Ιδιωτικοί Υπάλληλοι. Χωρίς τους Ιδιωτικούς Υπάλληλους, δεν υπάρχουν Δημόσιοι Υπάλληλοι.
Είμαστε όπως το κοτόπουλο και το αυγό που δεν γνωρίζουμε πιο γεννήθηκε πρώτο.

ΞΥΠΝΑΤΕ καθώς έρχονται δύσκολοι καιροί για όλους μας.
Τα βάσανα μας είναι ακόμη πίσω αν δεν ενώσουμε τις δυνάμεις μας!